Ibland blir man extra glad !!!

När man fyller år eller firar nåt annat så får man ofta  blommor. En fin bukett som står  där i vasen och gläder en många dagar  och man tänker på alla dem eller  den som fixade buketten och man blir  så varm inombords. Blommor kom till mig för ett par dar sen, inte i form av en bukett men på annat sätt.

Vi hade  en församlingsdag i kyrkan där jag vakansjobbar just nu. En fin dag med mycket gemenskap och fina  samtal. Jag fick möjlighet att dela mina tankar  och funderingar inför en ny termin. När  vi avslutade dagen med andakt med bön  och nattvard så fick jag ett paket med  hälsningen -Det här  får du för att vi älskar dig- och så fick jag ett paket i handen. Öppnade det och såg blommor och åter blommor – inte  i en vas men så här.

Hela jag blev översållad med blommor. Nån gång hade jag  nämnt att jag tyckte det var tråkigt med bara rutor  och ränder som skjortmönster och att jag letade förgäves  efter en skjorta  med blommor. Nu fick jag den till glädje  för mig och alla  givare. Hade  den på mig  nästa dags samling som var ett gammaldags stugmöte. Tänk att en skjorta kan göra en glad och jag skickar en kram till givarna.

Ser nu att jag darrade lite grann på handen när jag tog   bilden så den blev lite oskarp men  är man glad så blir man lite ivrig och då kan det bli så.

Hoppas att du får en blomstrande och glad dag. Jag har delat min glädje med dig och då blir den dubbel  enligt det gamla ordspråket.

 

 

Lite bättre bild blev det här .

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s