LÖPSEDLAR BRUKAR HA JÄTTESTORA RUBRIKER OCH HEMSKA BILDER!

ALLT FÖR ATT FÅNGA INTRESSET och så nåra löpsedelsrubriker.

LÖMSKA ANGREPP ! STRIDER INTE MOT KÖTT OCH BLOD UTAN MOT HÄRSKARNA OCH MAKTERNA! MOT HERRARNA ÖVER DENNA MÖRKRETS VÄRLD MOT ONDSKANS ANDEMAKTER I HIMLARYMDERNA.

VIST LÅTER DET GRYMT men också rykande aktuellt när vi kollar vad som döljer sig bakom rubrikerna. Jag medger att det inte är saxat ur kvällspressen utan på helt annat håll och för mycket länge sen . För nog måste det vara ondskans andemakter som startat och härjar med detta krig.

Jag ser inte bara texterna utan bilder på allt som är utbränt och förstört Människokroppar som ligger döda på gatorna, familjer som splittrats och helt enkelt inte finns längre och så barnen helt hjälplösa med bortsprängda fötter eller helt trasiga. Rubrikerna ovanför är från Efesierbrevets 6 kapitel, men de kunde vara skrivna nu. Hur klara man sig i detta av människor skapade helvete?

Paulus fortsätter: Ta därför på er Guds rustning. så att ni kan göra motstånd på den onda dagen och stå upprätt efter att ha fullgjort allt. Så följer beskrivningen av rustningen: Trons sköld och Andens svärd Villighetens skor att gå ut och bära budskapet om fred. Gör allt under ständig bön varje stund

Det här är bara ett kort referat av PAULUS ord – du kan läsa allt Efesierbrevet kapitel 6. Det finns en rad till som jag vill ta med: spänn på er sanningens bälte! För det är ju så att hela detta krig bygger på LÖGN och Propaganda . krigsherrarnas hängslen. Vilseledda människor som kan delta i och försvara dessa övergrepp.

Ber om nåd och fred och frid ifrån himlens Herre över en djupt sårad del av vår värld.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s