150.000 soldater vid Ukrainas gräns!

Oroligheterna har pågått länge vid gränsen men dom hotfulla uttalandena har ökat och fortsätter att öka – bristningsgränsen borde vara nådd för länge sedan. Jag mår dåligt av alla stridsrykten och påståenden om när invasionen av Ukraina kan börja. Kan inte fatta att man från Putins håll inte har den minsta känsla för människors liv och säkerhet. Det är bara att skramla på och skrämma så mycket det bara går, men tyvärr är det ju inte bara skrämskott det handlar om utan dödande och förstörelse på mycket realistiskt sätt.

Diplomatiska förhandlingar pågår åt alla håll. Men fel klubba i bordet kan utlösa ett helvete i Europa, med tusentals dödsoffer. Europas länder protesterar, Nato och USA likaså men det tycks inta ha nån större verkan på Putins Ryssland och allt vad det innebär.

År man maktlysten så tycks man förlora tankeförmågan i alla andra sammanhang Krig och dödande är det enda som finns för att visa att man är stor och stark, starkast i världen kanske om man skrotar all hänsyn till liv. Sorgligt är ett lindrigt ord för detta..

Jag skulle vilja skriva mer om detta elände, men det hjälper ju inte. Min barndoms krigsminnen – ganska lindriga- men ur ett barns synvinkel mycket stora och svåra att hantera. Jag slår på datorn och nyheterna varje morron med lite skakiga fingrar och undrande vad står det om Ukraina i dag?

Jag kan inte hantera det hela på annat sätt än med bön. Men det känns som en droppe i havet, maktlöst mot alla vapen och robotar, tusentals soldater beredda att inta landet. Bönen måste fortsätta vad som än händer eftersom djävulen själv är på ”go”!

Gränser för nationer gäller inte för Ryssland, det är bara att utvidga riket till vilket pris som helst!

Men bönens makt är helt gränslös. Du hakar väl på och ber om fred och frid mitt i en stormig tid?

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s