NU ÄR DET DAGS FÖR HÖSTEN!

Det gulnar i löven, det regnar och blåser så det känns att det är dags, årets gång enligt gamla mönster. Nåja än så länge grönskar det och temperaturen är sensommar och det är skönt. Tog lite bilder i vårt bostadsområde.

Tar jag bilder bort emot skogen så är det fortfarande grönt men det kommer att bli en färgprakt att glädjas åt innan alla löven blåser ner och virvlar runt våra hus och in på vår uteplats. Varje årstid har sin tjusning men vi gillar lite olika tider och det är så det ska vara. Detta som en kort fundering om hösten.

Nu till en helt annan bild.

Den här bilden finns i häftet på en CD som vi nu spelar varje kväll CD:n heter UNDER DINA VINGAR och sjunger gör Gerd Pettersson och bilden är tagen av PG Hermansson. Bilden heter Duva och vi hade tittat på den länge utan att upptäcka innehållet i sin helhet. Visst ser det ut som en duva och i musiken på CD:n är det symbol för den Helige Ande. Men tittar du noga på bilden så kommer du att upptäcka ett finger och en hand i den – Guds hand, Handen som är så stark att även om hösten trasar sönder livet så kan handen från himlen skapa nya möjligheter. Ge nytt mod och nytt hopp om ännu en vår efter vintern och en sommar med nya löv och blommor.

Ett par rader ur en av sångerna: Han är den Gud som helar dig, Han är Herren din läkare,, Han sänt sitt ord och botade dig. Han är Herren din läkare

CD:n har nåra år på nacken men innehållet är levande och fräscht! Önskar dig frid och vila mitt i alla höstoväder, regn och stormar!

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s