LITEN SJUKJOURNAL!

Skriver nåra rader bara som kan vara bra att ha om du eventuellt funderar på varför det blir uppehåll i min blogg ibland Det har varit och är jobbiga veckor och dagar för oss just nu. Har varit på undersökningar och provtagningar under en period. Kulmen kom i torsdags på det läkarbesök jag gjorde då för att få information om vad prover och Magnetröntgen hade visat om mig och min situation just nu när det gäller min hälsa. Sitter med läkare och samtalar efter att han sagt att ”vi inte erbjuder operation eller strålning eftersom du är så gammal” och så fortsätter han att berätta om hur det ser ut på prostatan. Tänker inte dra nåra detaljer bara konstatera att det finns cancerceller där . och så blir det provtagning på vävnaderna där och de ska skickas för analys och det kan ta två till tre veckor att få svar på det så där finns vi nu konkret.

Hur reagerar man på det? Chocktillstånd och jag var nog ganska tyst till att börja med och vårt samtal på mottagningen tog slut och så började det lossna i oro och tårar. Nu väntar vi på svar på vilken typ av cancer det kan vara och livet måste gå vidare och levas i det NU vi har. Vi har startat ett bönearbete där vi ber om himmelsk strålbehandling för att komma vidare i tillvaron.

Vi tror att det finns kraft hos en himmelsk läkare som kan bära oss i trygghet genom allt. Han gick omkring på vår jord en gång för länge sen och ”gjorde väl och botade sjuka och fick lidande att ge vika”. Han finns här också nu med oväntade lösningar och under

Vill du vara med i bön så är vi tacksamma för det.

Psalm 139 i Psaltaren har en vers som säger ” Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand” V i vilar där just nu!

Annons

1 tanke på “LITEN SJUKJOURNAL!

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s