Hemma hos är populärt !

I dag är det vanligt att öka kontakterna med tittare genom att skriva, Hemma hos – NN:s vardagsrum eller NN:s veranda eller liknande och så räknar man med att intresset för det man vill skriva eller säga ökar i popularitet när det blir mer personligt och man kan känna igen sig just Hemma hos. Jag vet inte om det stämmer och jag tror knappast du blir mer intresserad av det jag skriver om du får en bild på vårt vardagsrum, lite lagom rörigt och utan avsikt för just den här skrivningen denna dag.

Det behöver ju inte vara en bestämd plats på Nätet eller i skrift det räcker med att man har kontakt och känner närhet på ett eller annat sätt. Undrar om det finns ”vardagsrum” hos Gud ? Jag vet faktiskt inte. Det enda jag vet är att Gud inte bryr sig om du söker honom i ditt vardagsrum, kök .allrum eller sovrum, Han finns i alla dina rum eller var som helst. När Jesus kom till jorden ”fanns det inte rum för dem” i något hotell eller härbärge utan det blev en grotta som användes som ett stall.

Du kan möta Gud precis var som helst. I ditt hem, i en kyrka eller i bilen eller i naturen Han finns för dig alltid och i alla ”rum”! Livet med Gud är verkligt och nära. Allt som krävs för att uppleva det är helt enkelt att t tro på Jesus – ta emot Honom i ditt inres vardagsrum hur stökigt och ostädat det än verkar vara. När Han får ta hand om ditt liv då blir det storstädning och ommöblering Det gamla är borta och allt blir nytt.

i Uppenbarelsebokens tredje kapitel vers 20 finns dom välkända orden; Se jag står vid dörren och bultar. Om någon hör min röst och öppnar dörren ska jag gå in och äta tillsammans . En gemenskap utan all like med Gud och dig i samma rum där tron får styrka och näring och du kan möta livet på ett nytt sätt.

Jag citerar nåra ord från en gammal bön, frälsningsbönen kallad och efter ditt bönerop hur det än låter.

Jag litar på och tar emot dig som min Herre och Frälsare. Vägled mig i mitt liv och hjälp mig att göra din vilja.

Önskar dig ett välsignat möte i din bönestund.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s