Minnenas album nr 28

Vi har bestämt oss för att bläddra igenom alla våra fotoalbum, ja man hade album med bilder före internet. Vi är nu framme i album 28 och då rör vi oss på 90-talet Bilderna i det albumet är mycket från Fäboda och stugan där och syster Åsa och den stuga vi besökte då vid Andra sjön i Nykarleby. En mängd med fina naturbilder som för min del har blivit tavlor. Omslagsfotot jag har på nätet är en redskapsbod och ett båtvrak på Hällgrund.
Nu hamnade vi minnenas bildvärld med den båt som förde oss till Hällgrund bland annat.

Här har vi landstigit och båten är tom och vi gick upp till den gamla fyren och gav oss tid med fikakorg en stund. Jag gick runt och fotade en del med tanke på kommande tavelmåleri. Man tar en bild och så kommer man hem och tänker sig att måla av den Man har då både fotot och minnesbilden och så blir det en kombination och det mitt öga tyckte var det vackra och tilltalande i motivet finns kvar. Tavlan från Hällgrund har jag haft med på bloggen tidigare, men här kommer den igen.

Och nu sitter vi bara här och minns med albumet framför oss. Tacksamma över de minnen vi har och allt det som ligger bakom. Kanske är det så att i olika tider av livet som passerat ser man med andra glasögon på det som skett och så är det andra intryck som ligger kvar. Nu bor vi Laholm och ser nya vyer och är glada över att få leva tillsammans i den miljö vi har nu och ta vara på tiden vi har varje dag. Tänker på en gammal broderad tavla med orden::
GÅRDAGEN ÄR FÖRBI, NORGONDAGEN HAR DU INTE SETT OCH I DAG HJÄLPER HERREN. Ord som håller att leva på. En bild till sist -det här är verklighetens bild på Hällgrund.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s