ÄNTLIGEN HEMMA !

Ett talesätt som kan kännas skönt. Ett annat är Borta bra men hemma bäst. Var är du mest hemma ! Vilken ort eller bostad känner du för när du tänker på ordet Hem ? Vi börjar känna oss riktigt hemma nu i vår nya bostad på Spårgränd i Laholm. Inga flyttlådor kvar i lägenheten och bara det känns gott. Som pastorspar har vi flyttat en massa gånger men alltid landat i vårt hem hur olika de än har varit. Nu ser det ut så här på Spårgränd 3 i Laholm.

Fönstret nere till höger är vårt köksfönster i vår lilla goa lägenhet. Vi känner oss verkligen hemma efter en jobbig flyttperiod.
Du får bara nåra bilder i bloggen denna gång. Arbetshörnan där jag just nu sitter och skriver ser ut så här

Soffhörnan i vardagsrummet är en bra plats.

Så finns givetvis allt det andra kök Sovrum och badrum och en ”balkong i storlek” utanför vardagsrummet Trivsamt oh gott alltihop. Vårt hem i den djupa meningen – här är vi glada och tacksamma över att få bo.

Så får vi vänja oss vid allt det andra, hitta i stan till affärer och apotek. Vi tar en bit i taget. Vi har inga gräsmattor som skall klippas eller buskar och rabatter som skall skötas bara vår lugna lilla lägenhet. Posten hämtar vi i facket i trappan, bekvämare kan det knappast bli. Efter ett långt och ibland ganska jobbigt liv är vi nu verkligen pensionärer och kan bara vara. Kyrka, församling och hemgrupp inom räckhåll. Sonen Anders bor i samma stad och tittar in i förbifarten.
Känns skönt och bra på alla vis. Bloggen fortsätter ungefär en gång i veckan om du vill läsa.
Hälsar vi från hemmaplan på Spårgränd 3

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s