ÄNTLIGEN DAGS FÖR MER – HÄR !

Det har varit en alltför lång paus i mitt bloggande av olika orsaker, men nu är det äntligen hopp om livet igen. Vi har flyttat förhoppningsvis för sista gången i vårt liv och nu är vi på plats i Laholm på Spårgränd i en väldigt skön liten bostad. Inga gräsmattor att klippa och inga rabatter att sköta – bara en lägenhet med en uteplats i storlek som en balkong. Men det har varit en lång och tidvis smärtsam procedur med alla känslostormar när man tar tag i saker som man samlat på sig under ett långt liv. Minnen och händelser som bara dyker upp vid allt man tar i och känner, men nu var det dags och då var det bara att fullfölja.
Vi sökte inte lägenheten utan den bara ramlade över oss och då var det bara att krympa ner det vi hade och förbereda oss på den mindre yta det är. Nu börjar vi skymta ett slut på alla flyttlådor och det känns skönt. Många vackra och fina saker har vi lämnat ifrån oss, men det mesta till barn och barnbarn och det är bra även om det kan kännas jobbigt med en del.
Men det värsta har väl ändå varit för oss med allt jobb som ingen annan än vi själva kunnat sköta – sortering och vad man bara måste ha med sig och vad man kan lämna.
Men med det praktiska har vi fått hjälp av underbara vänner som ställt upp och flyttat för oss och kört hela vårt hem till nästa plats och för allt detta är vi oerhört tacksamma. Stort tack och kram till er alla.
Internet har varit helt bortkopplat under denna tid men u är vi på nätet igen och här kan du se att vi fortfarande är vid liv, men tröttheten lär nog finnas kvar ett bra tag till.

Tag detta som en kort rapport om läget Kommer igen på bloggen när vi vilat ett tag och den allestädes närvarande julbrådskan är över och vi kan återgå till det ”normala” livet igen – om man nu kan se vad som är normalt igen.
Tacksamheten över att vi nu är så här långt framme i vår 160-åriga tillvaro är stor. Visst är det bra att gnola på den gamla psalmen – Blott en dag ett ögonblick i sänder…allt ju vilar i vår Faders händer.
Denna text som en hälsning från oss, numera på Spårgränd 3 i Laholm.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s