Då har man alltså fyllt 80 år !

Här är den bukett i höstfärger som min Ingrid gav mig igår! Vi hade ju redan firat våra födelsedagar som ett 160-års jubileum eftersom vi båda nu blivit åttiåringar. Ingrid i maj och jag nu i november. Vår Anders hade ordnat ett stort släkt- och vännerkalas redan före Ingrida dag så det här blev en stilla bonusdag på hemmaplan. Meny: Sushi och Toscakaka eller som vi säger ” MOSTER Rut Kaka” det var hon som introducerade den en gång för länge sen.

Kan inte låta bli att fundera lite på den stora Livets Gåva det är att ha fått ett helt liv tillsammans och kunnat fira det med årets högtidsdagar. Ingrid och jag hade sett varandra nåra gånger i ungdomens vår och så möttes vi ”på riktigt” på Överås – teologiska seminarium i Göteborg. Var hemma på fika hos Torvald Källstad på Förtroligheten 5 och stod helt plötsligt hand i hand. Det handtaget har hållit i alla år i alla de tjänster vi haft. Inga enkla jobb precis men vi har alltid pratat med varandra och med Gud i kriserna och faktiskt aldrig grälat. Onormalt säger somliga men självklart hos oss. Tre barn har följt oss genom åren Vår egen Anders och så Mikael och Jessica som kommit till oss på andra vägar.

För oss är det helt fantastiskt att få leva tillsammans och njuta av livet med varandra i vår ålder. Krämpor och bekymmer finns det visst men det bär vi tillsammans. Minnesluckor har vi men då hjälps vi åt att hitta rätt och fylla dom.
Varje dag är en gåva och att öppna dom gåvorna gemensamt är lycka och liv.
Tack alla ni släkt och vänner som gjort också denna dag skön och underbar’

En bukett till får det bli från vänner i vår hemgrupp-här ser du den.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s