Turbulens är ordet just nu !

Nu är jag tillbaka igen i skriveriet efter ett litet extra uppehåll. Det är faktiskt just rubriken jag upplevt. Van att sitta vid datorn och läsa och skriva och så får man synproblem så att man inte kan det man vill göra. Operationerna på mina ögon har dragit ut på tiden och man blir ju faktiskt ganska handikappad under tiden. Den senaste operationen gjordes den 13 augusti och sedan dess har det varit en hel del dimmiga dagar. Men nu ser jag och efterkollen blir först i oktober. Det är fantastiskt vad man kan göra i vår sjukvård. Operera inne i ögat, ta bor det grumliga och ge nytt innehåll och möjlighet att få en ny syn på tillvaron igen.

Jag jobbade faktiskt den 18 med att predika i Gullbrannakyrkan. Hade förberett det innan operationen men det var lite nervigt att ställa sig i predikstolen och se både människorna i kyrkan och de stolpar till manus jag hade framför mig i predikstolen. Men det gick vägen och det kändes bra på alla vis.
Nu ska väl livet bli lite mer normalt i alla fall på det området. Tacksam för alla goa ord jag fick efter predikan och till och med på Fb ett par dagar efteråt.

Försöker nu sitta ner och njuta av allt det jag ser omkring mig i trädgårdens alla krukor.

Skickar med en gammal bild på pastor Hasse. Lite glimt i ögat kanske.

Vi ses igen under nästa vecka om du vill. Det här var bara en ”lägesrapport” för dagen.

Annons

2 tankar på “Turbulens är ordet just nu !

  1. Även för mig är omvärlden grumlig. Men igår sände min optiker in en remiss för starroperation. ”Du får räkna med att det kan ta tre månader innan du träffar ögonläkaren och sen kanske tre månader innan operation, ” var det besked jag fick.

    • Jag fick samma besked om väntetider men också en lista på privata ögonkliniker godkända av vården och då krympte månaderna till veckor och dagar. Har opererats på HS ögonklinik i Halmstad. Jättebra !

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s