Färdigmålat på årets målardagar !

Här är en av deltagarna i årets målardagar på Gullbrannagården. Verkar kanske lite konstig och robotaktig men var verkligen en betydelsefull deltagare i värmen i Läsarstugan där vi satt och målade i timmar i flera dar. Det var en cool deltagare som gav oss frisk och sval luft. Tretton deltagare och så jag som skulle vara rådgivare och inspiratör. Roligt var det men trött blev jag. Resultatet blev ett 60-tal bilder på dukar och pannåer med acryl och akvarellfärger. Nåra glimtar i bild får du här.

Arbetsmiljön såg ut så här på ett håll och så lägger jag bara ut nåra slumpvis valda bilder som kan visa bredden i det hela.

Det är verkligen skönt att få uppleva skaparglädjen på så nära håll. Ibland är det så tyst så man kan höra penslarna svepa i motiven, ibland surrar det av ljud när vi går runt och tittar på varandras bilder. Jag får vara med och ge tips och råd, uppmuntra och utmana så att man vågar sig på ”svåra” motiv och se hur det bär med just mina penslar färger och händer. Det finns deltagare som har varit med tio gånger och jag får se utveckling och färdigheter hos dem.

Våga rita och måla och se resultat är det viktiga. Jag är glad att jag har fått vara med och inspirera
i någon mån, genom de tretton år jag haft målardagar på Gullbranna.
Tack alla ni som kom detta år och lycka till med nya motiv också på hemmaplan.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s