Medicin och Mirakel !

Händer det under i Sverige i dag ? Funkar det i en så sekulariserad värld som vår? Under sker i andra länder och i stora kampanjer men inte här med v år klarhet och vår intelligens som genomskådar allt som kallas under. Det finns väl ingen som tror att man kan gå på vatten, stilla stormar, ge mat åt femtusen pers ur en lunchkorg eller bota sjuka, så blinda ser och döva hör och lama går det är väl bara hittepågrejer i bibeln. Trot den som vill.

Jag läser just nu den här boken.

Den tar upp hela frågan och visar på dokumenterade under runt om i vår värld, ja till och med i Sverige.
En inledande del med grundläggande vetenskapliga vägar och hur man har jobbat fram uppgifterna. sen en del märkliga exempel på fall. Beskrivningen avser det som författaren kallar VOTEB.
Vetenskapligt Oförklarliga Tillfrisknande Efter Bön.
Fallen han beskriver har följande delmoment. Det skall finnas läkarord och sjukjournaler som bekräftar den obotliga diagnosen. Man ska veta att det förekommit bön för den som är sjuk. Den sjuka personen har blivit frisk och detta ska på samma sätt vara bekräftat av med samma dignitet som sjukdomen varit
Här kommer så Gud in i verkligheten..

Jag ska inte ta nåra exempel ur boken, det får du läsa själv om du vill. Jag lovar att du kommer att bli mycket överraskad i din läsning. Men faktum är att allt det som beskrivs i boken är fullt kontrollerbart och klart.
Sjöbergs förlag har gett ut boken.

Jag kunde själv ha varit ett av de dokumenterade fallen. En period i mitt liv med åratal av kärlkramps besvär och alla tänkbara mediciner kom jag till det stadium där en kärlkransröntgen skulle avgöra vilken typ av operation det skulle bli en tidig måndag morron. Söndagen innan predikar jag i den kyrka där jag då jobbade. Det blev dags för förbön för alla lappar som låg i korgen. Jag står vid altaret och håller korgen med lapparna i min hand och vet att mitt namn finns med där, kände en lätt darrning i bröstet.

Så kom måndagen och röntgen. Ett tag efter röntgen kallade läkaren på mig, la sin hand på min axel ” Dina kärl är helt rena, du behöver ingen operation. Du kan gå hem.

VOTEB var det visst det kan kallas. Våga skaffa dig boken och läs. Gud finns mitt i vår verklighet.

Det finns en hel bukett av under på bokens sidor – sånt som skett här och nu.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s