En gammal goding !

Efter en vecka med minimal tid för att skriva på bloggen får det bli en gammal goding denna gång. Livet är fullt av upplevelser både bra och mindre bra Efter det jag skrev om 160-årsdagen i förra inlägget så kan den här lilla gubben kännas aktuell igen. Dagar när man blir trött lite mer än vanligt i min ålder så kan man fundera på det där som står på många livsmedelsförpackningar (långt ord) – Bäst före… eller sista förbrukningsdag som tecknaren till bilden beskriver.

Kanske du också känner igen dig – vissa dagar. Kan också ha en bidragande orsak i en bokstavskod som jag läste nånstans för ett tag sen. GPS vet väl alla vid det här laget vad det betyder och kanske har hört den vänliga rösten säga Du har kört fel gör en U-sväng. Men den kod jag läste om med en viss nyfikenhet var GTS och jag kollade upp krönikörens text som berättade att man kunde komma in i GTS åldern – inga årtal fanns med, men det verkade vara i lite högre ålder det händer. Koden betyder Glömmer – Tappar – Spiller.

Det känns rätt bra att ha en förklaring till det som händer dagligen i livet.
Den gamla bibelspråkstavlans text är inte så dum. GÅRDAGEN ÄR FÖRBI -MORGONDAGEN HAR DU INTE SETT – I DAG HJÄLPER HERREN !

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s