Årets två åttiåringar !

Det blev visst blommor, god mat, släkt och vänner som en absolut ÖVERRASKNING.

Blomsterprakt blev det verkligen. Vi hämtades till som vi trodde ett restaurangbesök med sonen Anders och sonhustrun Kristina och barnbarnet Clara. Kördes iväg till restaurangen på Rejmes bilfirma på skärtorsdagen. Stiger in och så börjar det sjunga Ja må dom leva…och där stod dom, släkt och vänner för att gratulera oss på 160-årsdagen. Totalt överraskade stod vi där med tårar på kinden när vi förstod vad sonen hittat på.
Där fanns barn och barnbarn och barnbarnsbarnet, syskon från Sigtunatrakten, syskonbarn från Finland, syskon och syskonbarn från Alingsås. familjen från Malmö, barnbarn från Göteborg, vänner från Laholm och Gullbranna – jag kan inte räkna dem alla.
Vilken glädje att få möta dem alla .Sitta ner och äta lyxigt god mat. Se bilder från vårt liv passera på bildskärm. få lyssna till sång och musik och alla goa och varma tal och presenter av alla slag.

Allt detta bara händer till glädje för oss. Detta före våra födelsedagar – Ingrid fyller i maj och jag i november men nu är vi firade på en dag som passade så många.
Det här sättet att fira oss startade på vår 120-årsdag. Men vi kunde inte ana att det skulle bli så här fantastiskt för oss ”gamlingar” seniorer i släkten Helt underbart. Nu är vi fyra generationer- 80 åringarna äldst och lilla Emilia bara fem månader.

Vår tacksamhet för denna dag går inte att mäta i ord. Nu minns vi, bläddrar i album vi fått. Njuter av bror Kims släktbitar och gåvor, Ser blommorna både inne och ute. Minns bildskärmen där en del av er som inte kunde vara med skickade hälsningar av olika slag Tack allesammans och en extra kram till Anders som pusslat ihop hela festen som fortsatte i Missionshuset i Laholm.

Tack till Gud som gav oss nåden att få leva tillsammans som makar och med släkt och vänner omkring oss.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s