2018 med lite backspegels glimtar !

Så här till nyår gör alla medier överblickar om året som gått. Försöker nu titta lite i backspegeln själv och se nåt av det som hänt – händelser kan vara stora eller små, men oberoende av storlek så är det en hel del som bara bränner sig fast i minnet.
Året har ju varit fyllt med det vanliga, predikningar, bibelstudier, samtal och möten och för min del då också en hel del sammanträden och styrelsemöten. Detta eftersom jag haft en vakanstjänst i Gullbrannakyrkan trots att det är länge sen jag gick i pension, men nu är det slutjobbat på den nivån sedan sista augusti.

Släkten har också haft förändringar och högtider. Bröllopsstämning på två håll. Sonen Anders gifte sig med Kristina med vigsel i Eldsberga kyrka – härligt och fyllt av sång och musik. Ingrids bror Gunnar och hans
Anna firade guldbröllop i Alingsås – med många minnen framtagna.

Vi har fått ett barnbarnsbarn när lilla Emilia kom till världen lite tidigare än planerat. En helt underbar liten tjej. Tänk att vår Anders har blivit morfar och vi morfarsfar och mor. Känns lite märkligt att plötsligt vara fjärde generation bakåt och äldst i släkten. Hittade en bild med fyra generationer då.

Vår Anders är yngst där och så är det jag och min pappa och min farmor. Nu kommer generationsbilden när vi tar den bli annorlunda. Livets pussel har alltid nya bilder att bjuda på. På tal om pussel så hade vi lite familjeträff med jultårta och traditionsenligt läggning av det pussel som Ingrid fick från släkten i USA för över 70 år sen.

Tre små grisar och den stora stygga vargen är motivet.

Det blir en hel roman om jag inte slutar nu, så jag gör det med bilden av Nyårsklockan som hängt över vår dörr i många år. Nyårsklocka ring – ring det nya året in !

Önskar er alla våra vänner ett riktigt Gott och välsignat Nytt år. Kanske någon behöver ett bättre år då ber vi för dig och den situation du är i just nu.
Jag ger dig en varm kram från mig och min Ingrid för allt det som det nya året kan tänkas ge !

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s