Nyttigt med skägg ????

Skriver nåra rader bara – så ni inte tror att jag försvunnit från bloggen, det blir en julblogg ganska snart, för nu springer dagarna väldigt – alldeles otroligt fort.
Jultomten har skägg det hör ju till kostymen eller hur ? Vi har inte många tomtar hemma hos oss, men jag har sett bilder på hem som har tomtar i hundratal och då tänker jag bara Hur torkar man damm på alla dom.

Ett tomtepar vi har hemma hos oss är det här och de har funnits med i många år nu.


Dom hänger uppe på skåpet i badrummet med det hisnande perspektivet rakt ner i avloppet. Man måste väl ändå säga att det var tur att det fanns ett skägg att ta tag i och hålla sig kvar ovanför allt det djupa och svåra. Dom har ”klarat sig” i många år nu. Nyttigt med skägg alltså i detta fall.

Tycke och smak när det gäller skägg i allmänhet kan variera. Undrar om dom som känner mig skulle känna igen mig om jag rakade bort mitt skägg. Jag har haft det största delen av mitt liv och det började med mustasch och sen blev det mer och mer. Nu är det som det för det mesta har varit om det är nyttig kan jag inte svara på men jag trivs med det och då får det vara med.

Ta tomtarna och skägget som en liten julkortshälsning. Jag kommer igen med det som är julens mening och mål lagom till julafton. Tag det lugnt i julbrådska och jultrafik så länge.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s