ÖVERRASKAD !

När blev du överraskad senast ? Jag menar sådär på riktigt och verkligt ! Jag blev det igår här hemma och det var stort. Jag hade födelsedag i onsdags, en sån där udda dag som man knappast firar speciellt mycket (79 år) Fick bara veta att det skulle firas på lördag med fru, son och sonhustru och ett av barnbarnen, utan nåra krusiduller.
Men tydligen hade det pågått lite planering som jag inte hade en aning om.

Igår eftermiddag kom förutom de nämnda också det äldsta barnbarnet med make och nästa generation som väntas komma fram inom en mycket snar framtid. Jag hade ingen aning om att de skulle komma också – så det blev stora kramar och glädjetårar tillsammans. Tänk att de kom till ”gamla” farfars kalas. För det blev kalas också med sushi till oss alla. Givetvis från Takenaka, bästa ställe i stan.

Tankarna snurrade runt i skallen medan vi njöt av gemenskap och mat. Glädjen över att få träffas så, glädjen över den fina gemenskapen och glädjen över att se en fjärde generation på väg in i familjen. Allt medan glädjens tårar hängde som dyrbara pärlor över hela ”överraskningens” timmar.

Det var lite svårt att somna på kvällen med alla de ljuvliga intrycken i tankarna. Tacksamheten är stor för allt detta.
Det här blev ett mycket personligt inlägg på bloggen men det bjuder jag gärna på denna gång. Är så oerhört glad över detta som förgyllde vår lördag på detta sätt och riktar min tacksamhet till er som gjorde dagen så fin.
Överraskning som berättade om det värdefulla som finns i våra liv och som vi ibland tar för självklart men är guld värt mitt i vår vardag.

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s