Lite livstecken i alla fall !

Nu är det ett bra tag sen jag skrev nåt inlägg här. Plötslig sjukdom vänder upp och ner på tillvaron ibland. Tänker inte skriva nån sjukjournal men nån liten glimt bara och att vägen tillbaka till verkligheten har börjat.
Fick alltså smärtor i bröstkorg och sida så det blev akut vårdcentralen på förmiddagen. Undersökning och ambulans och operation samma kväll. Problem inte med hjärtat men med magsäcken. Nu har det gått ett tag och det hela verkar lugna sig och det är skönt att vara hemma. Krafterna återvänder men mycket långsamt i min ålder.
Det är lite chockerande att plötsligt leva en helt annan tillvaro än den man är van med – klara sig själv – du vet, men nu är det mycket som man inte klarar eller behöver hjälp med och som ibland tar mycket längre tid att lösa än det brukar ta.

Men det finns en trygghet mitt i allt det jobbiga – tro och bön. Kommer att skriva om det vid ett senare tillfälle, just nu får det bara bli denna enkla rapport.
Ett bibelord får det bli som har burit igenom och stärkts av alla förböner som fört mig tillbaka till livet. DU OMSLUTER MIG PÅ ALLA SIDOR OCH ÅLLER MIG I DIN HAND.

Det bär oss här hemma timme för timme – varje dag!

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s