I morron målar vi !

Nu dukas  det för fullt i Läsarstugan på Gullbrannagården, Målardagarna  börjar. Det är nog trettonde eller fjortonde gången som jag har förmånen att få dela med mig lite av de kunskaper jag har i att  måla – inte bara ”göra tavlor”

Det kommer en grupp med penslar  och paletter, akvarell, akryl  och olja och ett intresse av att måla, var och en på sitt sätt.  Motiven varierar med allt ifrån landskap och människor till mer abstrakta bilder.

Tittade igenom de samlingar av bilder jag har ifrån tidigare  dagar och lev väldigt glad över mångfalden i det jag såg.  Det brukar  bli mellan 50  och 60 bilder under  de tre dagar vi för penslar över  papper  och dukar. Jag skall försöka spegla lite av det hela här  på bloggen så småningom.

Valde en bild ur högen jag tittade på. Det blev en cykel.

Tänk att en alldeles vanlig cykel kan bli lite tjusigt  motiv. Pensel färg och duk och en driven hand  som plockar fram det hela. Helt underbart – inte konstigt alls – du kan mer än du tror om dig om du bara  vågar. I morron klämmer vi ut färg på paletterna och skapar tillsammans.

Jag kommer igen med lite bilder om nån dag.

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s