Kort – kort inlägg i dag !

Vem orkar läsa på skärmen i dag ?  Skriva  en blogg med inspiration när  det bara blir transpiration av  alla  mödosamma  tankeförsök. Så här ser läget ut just nu  och då finns avläsaren för temperaturen ute i en skuggig  buske.

Vågar knappt gå och kolla  utsidan där  solen lyser.

Läger ut denna korta text  bara för att visa  att  jag ännu inte drabbats av värmeslag eller nåt annat pga de höga temperaturerna. I dag är det onsdag och vi skulle haft grillkväll i vår gemenskap, men  från kl 15.00  är det förbjudet att grilla  också i trädgården  på privat  tomt.

Kommande måndag startar de återkommande  målardagarna på Gullbrannagården där jag skall vara inspiratör  och pedagog. Jag återkommer  med bilder  som görs  under  de tre dagarna. Det brukar bli ett femtital bilder  med fjorton deltagare.  Lika  spännande varje år.  Glad att få var med  och puffa på dem som kommer för att måla. Det är  nog trettonde sommaren som jag jobbar med detta.

Ta det lugnt i värmen. Njut det du kan Vi på målardagarna får  måla lite snabbare än vanligt eftersom färgen torkar snabbt i våra blandningar.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s