Skärmtid eller soltid ?

Överflöd i hela naturen. Allt  exploderar i färg  och form. Blommor  och blad är  i högsommarform  Jag kan inte räkna dem alla…. Trädslag, buskar och blommor på marken,  prakten är oändlig. Bilden du ser  är tagen utanför  vårt köksfönster på en  åtminstone ett par tre kubikmeter stor  buske  som just nu strålar i blom. Man bara njuter av allt det sköna. Syrenen blommar för fullt  på andra sidan huset vid  vår altan.

Pionerna knoppas och plantering av  blommor i krukor för utplacering  väntar. Då blir det inte så mycket funderingar att vidarebefordra på skärmtid. Vem orkar sitta  och titta på en skärm när allting omkring oss bara lever växer och blommar. Det är ju knappt så man kan se displayen  i telefonen när  solen  lyser över allting.  Snart är  vår lilla skuggiga plats under vår  portal med vinrankor lika fin som den var föra  sommaren trots att den sett helt torr och död ut ett tag.

När  skönheten kom till byn…….. ett år  igen, då är man bara tacksam och glad för allt det man får  se  och uppleva.

Nu är det pingst, visserligen i förkortad form eftersom den röda dagen Annandag Pingst gett sin röda färg åt Nationaldagen i stället. Spelar tydligen inte  så stor  roll -det är  bröllopstid i pingst i all fall. Tid för att plantera både relationer  och blommor.

Njut av allt det sköna just nu. Önskar dig en underbar tid i en försommar  som nästan är  högsommar. Koppla av det du kan! Sök dig till just din oas och vila – inte bara ögonen, utan hela din inre varelse med allt det som livet ger just nu.

Här  finns vi i sommar!  Önskar dig en härlig tid !  VÄLSIGNAD vill jag nog säga !

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s