Gatukonst elller hur ?

Ett litet inlägg på bloggen  om bilder  på trottoaren i vårt kvarter.  Det är  så kul med kreativitet från ett gäng med goa tjejer  och gammaldags kritor. Man blir ju glad  när man ser bilderna  och anar fantasin bakom dom. Visst är  dom fina ? lite mer här!

Budskapet är  inte  dåligt det heller och fotspåren  på asfalten är  rätt sköna.

Att lämna  avtryck efter oss det kan ingen av oss undgå. Det må sen vara hästar  vi älskar eller blommor  och stjärnor – men de finns  där. Vi får  väl också  tänka på att de inte varar i all evighet, nästa ”regnskur” kanske sköljer bort alltihop men någon hinner  alltid se det  och kommer ihåg  och kanske blir  uppmuntrad av det vi gjort. Så kände jag det när  jag såg tjejernas bilder på asfalten.  Det finns  säkert  människor i din närhet  som bara ser grå asfalt och som behöver dina  färgkritor  mitt i sin vardag. Våga engagera dig – våga måla en bild av att det finns  hopp trots allt det tunga och svåra. Det finns  alltid  någon som behöver få en ljusare bild  i vardagens ”höstmörker”!

Våga lev och våga dela  mitt i livet – det hopp som en tro på en Gud  som inte bara  målar  hästar  och blommor i din vardag – utan en framtid  och ett hopp.

Önskar dig en välsignad dag och lite av  himlens färger under  hela  hösten.

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s