Reklamens ”makt”!

Jag trodde knappt att det var sant eller ens möjligt men nu får jag ändra uppfattning. Jag har fått en ny T-shirt  med  specialtryck och har testat den och ser att det funkar. Det här är framsidan.

och det här  är  ryggen.

Det är  inte så att ett tröjtryck automatiskt leder till samtal. Jag trodde  inte att det skulle bli så heller, men jag hade fel. Det gjorde det och det fanns möjlighet till vidare samtal med  människor jag aldrig träffat eller pratat med förut.

Hade  jag haft den tröjan på mig för bara nåt år sen så kanske folk hade fnyst lite eller inte reagerat alls. Kanske till och med tyckt  att där går en sån där  religiös  knäppskalle, men nu var det alltså en nyckel till kontakt  och fortsatt samtal.

Svårare än så är  det  inte att komma in på livsviktiga  frågor. Ser fram emot hur det skall bli dom närmaste dagarna när  jag  kommer att vara ute  som ledare  för  målar dagarna här  i Gullbranna. Tretton deltagare kommer att måla i tre dagar och det  brukar bli ett femtital nya  tavlor med  skiftande motiv.

Lägger nåt exempel  från förra  sommaren  här.

Återkommer med lite tavlor  när  färgen hunnit torka på det som produceras denna  gång.

Njut av typisk svensk sommar till dess. Jag ser fram emot  både tröjtryck och tavlor här på hemmaplan.

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s