EN FULLMATAD VECKA !

Veckan som nu ligger bakom  har varit så full av olika slags verksamheter att jag inte haft en chans att tänka  på  bloggen eller  att skriva den. Bara för att du inte skall  tro att jag tappat bort mig helt så skriver jag nåra rader och skickar nåra  bilder,

Årskonferensen med Svenska Alliansmissionen på Gullbrannagården har tagit ett antal dagar  i anspråk. Bortemot  300 ombud  och tusentals deltagare i övrigt över Kristi himmelsfärds dag  och helg har varit en positiv upplevelse. En del samlingar har funnits med på nätet och förhandlingarna har varit bra. Nya församlingar har tillkommit, medlemsantalet har ökat och  de nya grupperna med framför allt arabiskstalande betyder mycket. NU handlar det om framtid – drömmar och visioner. Bikupesamtal fördes med möjlighet att vara med och påverka. Roligt att ha fått vara med. Min tjänst som vakanspastor fortsätter.

Så har vi försökt påbörja lite  planteringar  i krukor och amplar i vår trädgård att njuta av i sommar. Du får ett par bilder här. Den här  blomman står i en kruka  på trappan.

Och den här  hänger i en ampel vid dörren.

Och så är det den ljuvliga  syrenen som inhägnar vår  sitthörna på altanen.

Sen har vi just i dag varit på Morsdagsmiddag på Ulvereds hjorthägn. Här  går man in i deras restaurang där  mor  Ingrid bjöds på middag av sonen ( jag fick också vara med som chaufför) och njuta av det goda: Här gick vi in.

Och utsikten på andra sidan med hundratals hjortar ser ut så här.

Nu är den intensiva  veckan slut och det är dags att pausa. Sen kommer det en ny vecka med   nytt innehåll.  Predikoförberedelse inför Pingstdagen som en viktig del.

Nu har du sett att vi finns med i tillvaron  och ser fram emot nya upplevelser och nya inlägg på bloggen. Hoppas  vi ses och ha  sköna  och välsignade dagar.

Det blir  nog sommar i år  också – även om vädret skiftar och är  lite  nyckfullt i vårt avlånga land.

 

 

 

och den här  hänger i en ampel vid dörren in till oss.

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s