ORDNING PÅ TORPET IGEN !

Nu ska det bli ordning och reda på bloggen igen. Det har varit en turbulent period och uppehållet  blev längre än vad vi hade tänkt oss. Sjukhusbesöken med ambulansresor blev flera med allt vad det för  med sig, men nu är  Ingrid hemma och det känns  underbart. Jag tänker inte skriva  nån sjukjournal  men konstaterar att vi har en underbar  personal på vårdcentraler, ambulanser  och sjukhus. Vi har ju prövat rubbet nu under  den här perioden och är  oerhört tacksamma för allt.  Efter  en massa undersökningar och prover har Ingrid  fått en diagnos  som förklarar en hel del av  det vi varit med om, så nu är det rehabilitering som gäller. Vi tackar er alla för all omtanke och all förbön. Nu försöker vi lugnt  och stilla  gå vidare  i livet.

Vi hade ju dessutom ett  totalhaveri på vår  dator som kom plötsligt. Så det var omöjligt att vara  ute  på nätet  och skriva blogg  och annat. Nu sitter jag med en ny dator och försöker  vänja  mig med den. Vår son Anders  har varit här i dag  och installerat en hel del men det finns  ju en del på den gamla  hårddisken som vi skall få överfört av bildmaterial  och dokument som skall återkomma efter hand.  Nu börjar jag lite  blygsamt med en  enkel text  som i all fall talar om att vi lever och tar ett steg i taget för att finnas  och synas igen. I min ålder är man ju inte ett tekniskt geni  som klarar alla datorer och knapptryck så det blir till att öva igen.

Kan bara  konstatera att man känner sig ganska liten  när  bitar av ens  tillvaro rasar  och man inte vet hur det skall bli eller vad som händer. Men det finns  en trygghet trots allt i den tro vi har och den gemenskap  som är  med och bär också genom jobbiga dagar. Dagar när  man bara är  koncentrerad på den bit  som skall klaras dom närmaste  timmarna. Banala  transportfrågor mellan bostad  och sjukhus  mitt i natten bara för att  ta ett enkelt exempel…

Men  ordning på torpet skall det bli och efter ett tag så är man  väl hemma på tangentbord  och filer. På återseende med nya  inlägg inom den närmaste  tiden. Vi önskar dig välsignelse  och känner  den också vila  över oss genom goda vänners  bön och omsorg.

Annons

1 tanke på “ORDNING PÅ TORPET IGEN !

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s