10.000 gränsen nådd !

Tittade på statistiken på bloggen – antalet inlägg, kommentarer och besök och upptäckte då att  att antalet besök passerat 10.000 strecket. Det är  väldigt roligt och kändes faktiskt som om man borde fira  det på nåt sätt – vet bara inte  hur.

Givetvis  med att säga  ett stort tack till er som flitigt besökt  och läst bloggen och som gjort   det inspirerande  för mig att fortsätta skriva och göra inlägg i text och bild, Det blir ett blandat innehåll. Lite vardagsfunderingar om tro  och liv. Försök att  förmedla  bibelord och teologi med  enkla  bilder och  vanliga  ord. Lite berättelser om vad tron på Gud betyder för mig  och min familj.  Vardagliga  händelser  som kan ge lite evighetsperspektiv. Allt  detta blandat  med lite  familjehändelser- utflykter i omgivningarna och vad som händer i trädgård  och hus. Ett – dela med mig i den bit  som är  mitt och Ingrids  liv.  Gläds  över att du är  intresserad och läser och kommenterar – oftast via andra  medier eller direkt till mig. Ett stort tack till dig  och välkommen att hänga med också i fortsättningen.

Tänker du att det finns  nån i din närhet  som vill  dela  innehållet i inläggen, så får  du gärna  dela  bloggadressen till fler.

http://www.hassesblogg.se

Detta  lilla inlägg är bara ett tack till dig för ditt intresse.  Jag är tacksam för att finnas på ”skärmen”  och inte  i en  ganska  snart dammig  bokhylla. Önskar dig en god  och välsignad fortsättning på  denna  sommar. Hör av dig om du vill  och har synpunkter på mina skrivningar och bilder.

 

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s