Bröllopet vi kommer att minnas länge !

11052869_1027576417260359_6023824473828950996_n

Så är dom gifta ! Här är bilden vår Anders tog på nygift dotter. Vårt älskade barnbarn Johanna och hennes  härliga  Johan.  Anders  med sin familj spelade och sjöng vid vigseln och jag farfar hade fått hedersuppdraget att förrätta vigseln.

Första gången i mitt liv som jag har vigt någon uppe på taket till ett hus. Gamla anrika hypoteksvåningen i Lund har alltså en takterass med gräsmatta och  buskar. Den var nu extra prydd med  bord med blommor. El pianot  och högtalare på plats  för stort antal gäster. Solen på sin plats med ljus  och värme och ovanför allt en ”öppen himmel”.En  fantastisk upplevelse för oss alla.

Alla brudpar ser väl lyckliga ut när  dom vigs – men  det blev givetvis extra mycket känslor  med all den närhet som fanns  den här gången. Vi –  farmor och jag känner oss extra stolta och glada över att ha fått vara med om detta. Man brukar ju säga att barnbarn är livets efterrätt , men det känns lite futtigt med dom orden efter att ha fått vara med och uppleva, det kärleksfulla ljuset i brudparets ansikten. Högtiden i den personligt utformade  vigseln. Den önskade sången  och musiken framförda av pappa Anders med familj. Värmen och entusiasmen  hos alla  gäster, släkt  och vänner.

Sen två trappor ner i huset en  härlig måltid. Många talare – mammornas  tal – pappa Anders tal och sång från hans familj och så vänner i stor skara. Bröllopstårta. Massor med  presenter – ett dignande bord. Fortsatt fest halva natten. Underbart  och minnesvärt.

Farmor  och jag önskar  allt gott och rik välsignelse över er Johanna  och Johan. Lyckliga  och glada över att vi har fått vara med och dela er glädje. Mött nya vänner och fått goa kramar från era  vänner, dom flesta  som vi  ” gamlingar” aldrig sett förut. Kramar till er från oss – en extra  sådan till Johans mamma !

PS. Nu har jag postat vigselintyget till Skatteverkets inläsningscentral ! DS

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s