En 52 år gammal bild !!!

DSCN1313-001Nu  denna midsommar är  det 52  år som har gått sedan den här  bilden togs  av Isakssons  ateljé i Åmål. Femtiotvå  år – jag måste skriva  det i bokstäver  för att få en hjälp att fatta vad  det innebär. Fantastiska år  med min älskade  Ingrid. KÄRLEKEN FINNS  DÄR  FORTFARANDE OCH ÄR  DJUPARE ÄN NÅGONSIN.  Nu har vi all tid  i världen för varandra och kan njuta av det  –  helt underbart !!

Mina  föräldrar  tog ut skilsmässa när jag var  sju år gammal. Lille bror var ganska  nyfödd då.  Svårt för mig att förstå då och jag minns  hur pappa bar ut sina saker från vår  lägenhet på andra våningen på Pinnonäsgatan i Jakobstad i Finland  i bruna papperskassar med handtag av snören. Jag kan se honom gå ut  för trappan med  böcker  och tavlor i kassarna. Under många år  kunde jag  inte  se såna kassar utan att börja gråta.  En dag  i  artonårsåldern fick jag  hjälp  av en klok man på Teologiska Seminariet i Göteborg  som bad med  mig och  det släppte helt.  Ett inre helande som håller  än.

Med  det och en hel del annat  som bakgrund  blir man oerhört tacksam för ett liv tillsammans  som hållit i alla tider  och fortfarande gör  det. Visst  möter man motgångar  och bekymmer  men om man tacklar dom gemensamt  och med en gemensam tro i botten så får livet en helt annan kvalitet också i de dagar som kan tyckas  mörka  och svåra.  Det finns en bärkraft i  den gemensamma tron.  Vi visste  från början att just vi hörde  ihop, Det är en sanning som fortfarande lever  och bär.

Nu har vi barn  och barnbarn  omkring oss och vi får vara  farfar  och farmor  på heltid. Förtroendet  är oerhört stort och vi  är glada över att få vara med i allt  från enkel logistik till att dela  samtal  och liv med dem som står  oss närmast,

Vi tackar Gud  för livet som det blev och njuter av att vara vi två  och dom.

Tackar  dig Ingrid  för  dessa   femtiotvå och för dagen som är  och  de dagar vi kan få i en framtid  tillsamman.

 

Annons

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s