Selfies — eller våga vara dig själv !!!!!

Tänk vad olika bilder vi kan ta oss  själva  och på varandra. Populärt just nu verkar det vara att ta bilder  där man  inte ser  så där alldeles vanlig ut. Man skall spöka till sina miner grimasera och se mer eller mindre konstig ut. En lekstuga  som är trend just nu. Kul kanske ibland  beroende på vad man använder bilden till en hälsning Fb eller till  ett CV ?

Våga vara sig själv kan man ju fundera  lite på.  Varför finns det så få  som vågar det ? Eldsjälar  och original  är  vi inte så bortskämda med i vår  moderna tid. De finns  och låt mig bara nämna  några  som gjort intryck på mig den senaste tiden.  Ett par tre karlar och ett par tre kvinnor.  Jan Eliasson ligger högt på listan. Läste en intervju med honom nyss. Han talade klarspråk  och var rak och ärlig. På frågan hur han klarar allt svarade han:Man måste ta ett helsike i taget för att orka!    Leif GW Persson  är en annan av dom aktuella gubbarna Charmig buffel  med egen stil  och åsikter som inte alltid är  dom godkända  men han kör på.    Marcus  Birro  en kristen profil som vågar sticka ut både hakan och näsan och hävda det han tror på.

Damsidan: Ängeln Elise  på Malmskillnadsgatan om vi fortsätter på den kristna  linjen Ute på fredagsnätterna för  att visa på en form av kärlek som gör en människa värdefull. Soheila Fors  som skapat tehus på flera  håll i landet. Boende av skyddad karaktär  för  utsatta kvinnor  och  ger tillfälle till samtal  och dialog som kan leda  till nytt liv. Och varför inte ta med en av de lite mer bullriga  som kallar sig själv för käringen  som inte  skräder orden – Marit Paulsen i EU parlamentet.

Givetvis   finns det fler och du har säkert  dina favoriter – där  du tänker – om man bara skulle våga !   Men allt skall ju vara trendigt och inne i vårt samhälle. Det  måste man följa och leva med  annars passar man ju inte in. Tänk om du skulle våga göra  det du brinner för.  Släppa rädslorna  och tanken på vad alla andra skall tycka. Vara dig själv  och det du är skapad för att vara i livet här  och nu. Tända till  och inte bara så att säga leva med lagstadgad 2 centimeters låga.  Vad är din dröm  eller din vision ?  Jag tror att du har en sådan och den är nerlagd i dig från  en högre nivå ! Du är inte ensam i  din kallelse att göra nåt vettigt av denna värld. Han som en gång gav dig uppdraget Han är trofast ! Han vill att just du skall ha chansen att  berika vår värld med det bara du med dina gåvor kan ge.Våga leva !  Våga satsa  på det du tror på !  Det är mer spännande att vara med  än att sitta på åskådarplats !

Hellre ett original  precis som det ser ut – än en dålig kopia !

1 tanke på “Selfies — eller våga vara dig själv !!!!!

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s