Ibland är ju allting fel….käpprätt åt skogen !

DSCN0957Gratis – tidningen Vi  i villa  damp ner i brevlådan  för en stund sen. Man bläddrar ju i reklamen när den kommer  och  här ovanför  ser du vad jag hittade  och stannade inför en liten stund. Tydligen en fantastisk produkt  som så mycket annat i  annonserna. KNARRPULVER   och en hemsida  med  rubriken KnarrKvitt  och så en spetskork att fördela pulvret med  så man kommer åt i springorna och sen hör man aldrig mer nåt knarr på det golvet  åtminstone inte så länge magnesiumsilikatet  håller.

Det finns ju faktiskt annat än golv  som knarrar. Knarriga gubbar till exempel och gummorna kan väl knarra lite dom också. Vi knarrar över  det mesta som finns medan vi stter i vår ganska behagliga välfärd.  Vi knarrar på våra politiker. Vi knarrar på brister i vård skola  och omsorg som mantrat just nu  lyder.  Vi knarrar på varorna i affären  och på att få stå i kö i en timme  och femton minuter  som det tog att få komma in  på Gekås i Ullared i lördags -på deras rekorddag med 25.000 besökare  och 33 miljoner i intäkter. Vi knarrar på grannarna  som måste klippa gräsmattan med  motordunder  precis  när vi skulle ha det lugnt och skönt.  Knarrar på BMW;som fräste om oss i minst 180 km hastighet. Vi knarrar på TV programmen – reklamen i dem med sin töntighet.  Vi knarrar på invandrarna  som tar jobben  ( som vi ändå inte ville ha ). Vi knarrar på  kyrkan eller religionen i allmänhet. Vi knarrar på hutlösa priser  på bilverkstäder  och tandläkarmottagningar. Vi knarrar på snart sagt allt – eller hur ?

Kanske skulle vi behöva ett annorlunda knarrpulver för springorna oss människor emellan.Det borde kanske finnas receptfritt på Apoteken eller kanske i hyllan med godis  precis vid utgången  till kassorna.  Knarrpulver i flaska  med spetskork som  gör fördelningen lätt. Men risken är väl bara att vi sprutar pulvret i andras  springor i stället för  de som vi själva har. Du kanske kommer ihåg det  där ordet om att se flisan i din grannes öga men inte observera bjälken i ditt eget.

Romarbrevet kap 12  hittar du kanske. Där finns inte  magnesiumsilikat  men  där finns följande  antiknarrmedel. Er  kärlek  (till varandra) skall var uppriktig. Avsky det onda håll fast vi det goda.. Visa varandra tillgivenhet och broderlig kärlek, överträffa varandra i ömsesidig aktning. Bemöt alla lika och håll er inte för goda att umgås med dom som är ringa.

Leta gärna rätt på Rom 12  och  så behöver du inte  beställa  karrpulver mer.

Annons

2 tankar på “Ibland är ju allting fel….käpprätt åt skogen !

  1. Tack för dina fina tankar, min käre bror. Glad att du finns. Jag har försökt att låta bli knarrpulvret. Allt gott till dig idag! Kramar från Åsa

  2. Hejsan, och hälsningar från Finland.
    Vi är en speciell tillverkare av olika aerosolprodukter, huvudsakligen hjälper vi industriellakunder och bilägare.
    Antiknarrmedlet finns hos oss i aerosol. Den är DYR fluorpolymerblandning, och fungerar utmärkt. Icke brännbar, är inert och går på alla allmänna plastarter, metaller och gummi.
    Interesserad
    AT-Tuote OY , Jorma Virtanen

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s